Майстер-клас з приготування піци
Мабуть, немає людини, котра змогла б відмовитися від щойно спеченого, аро-матного шматочка піци. Кажуть, її не можна не любити, бо це—найдемократичніша страва. Але якщо піцу приготував не хто небудь, а ти сам, та ще й в справжній пі-церії, то, як мінімум, отримав ще й масу позитивних емоцій від самого процесу.
Традиційно на канікулах для вихованців нашого закладу проводяться тематич-ні заходи, спрямовані на соціалізацію дітей в суспільстві, підготовці їх до самостій-ного життя. Такою цікавою подією було проведення 26-27 жовтня майстер-класу з приготування піци в піцерії «Челентано» в Вінниці.
Готували піцу ми прямо в залі, під керівництвом адміністратора піцерії Тетяни Іванівни. Саме вона провела невеличкий майстер-клас, показала, як правильно роз-качувати тісто, що й за чим викладати. Вивідали ми й деякі секрети приготування цієї смачної італійської страви. Піцу готували не абияку, а у вигляді мордочки ко-тика. Далі, викладену на деко піцу кожна дитина передавала кухарові, і той відпра-вляв її до печі. Кілька хвилин — і страва — на столі.
Захід справді був пізнавальним, цікавим, емоційним, а піца — дуже смачною!